Specialistisch vloeronderhoud door Celil

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer u een bedrijf hebt waar de vloer dagelijks zwaar belast wordt. Hoe dit onderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per soort vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodiek onderhoud en reiniging nodig. Celil heeft vloerspecialisten in dienst die uw vloeronderhoud op zich kunnen nemen en tot in de puntjes uitvoeren.

Verschillende reinigingstechnieken voor vloeronderhoud

Het onderhoud en de reinigingstechniek verschilt per soort vloer. Celil heeft specialisten die ervoor zorgen dat iedere vloer weer oogt als nieuw, of het nu gaat om tapijt, pvc vloeren, linoleum vloeren of een tegelvloer. Hierbij zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame methodes.

Oplossingen op maat

Onze vloerspecialisten verzorgen het vloeronderhoud op diverse plaatsen. Dit wordt met speciale machines en materialen uitgevoerd en volledig aangepast aan uw bedrijfsprocessen. Celil houdt rekening met het gebouw en de bezetting ervan. Samen met uw organisatie plannen we het vloeronderhoud op de voor u ideale momenten zodat u en uw medewerkers hier geen hinder van ondervinden.

 

Contact

Wilt u graag advies over specialistisch vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs voor de mogelijkheden en een aanbieding op maat.