CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Vloeronderhoud in Den Haag

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor de hygiëne binnen ieder bedrijf en dat verzorgen wij in regio Den Haag. Een vloer wordt vaak gebruikt en heeft heel wat te verduren. Daarom is het van belang dat vloeren veilig, schoon en representatief zijn. Afhankelijk van het materiaal, de vloerbekleding en het gebruik zal er een gepaste methode toegepast moeten worden om de vloer te reinigen.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Passend vloeronderhoud voor uw vloer in Den Haag

Naast het dagelijkse onderhoudswerk zal er ook van tijd tot tijd extra onderhoud of een intensieve reiniging nodig zijn. Voor elk type vloeronderhoud kunt u rekenen op de reinigingsspecialisten van Celil Bedrijfsdiensten. Wij zorgen voor een schone, veilige én representatieve vloer die vaak ook langer mee zal gaan door optimaal onderhoud.

Gebruik voor ieder type vloer de juiste reinigingsmiddelen

Het is niet raadzaam om voor iedere vloer dezelfde reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen te gebruiken. Wij kiezen voor duurzame oplossingen waarbij we rekening houden met mens en milieu. Door voor ieder type vloer de meest optimale werkwijze toe te passen, zal de vloer schoner zijn en langer meegaan. Denk aan vloeren van:

Maatwerk voor uw vloeronderhoud

Bij Celil Bedrijfsdiensten hebben we specialisten in dienst die alles weten van vloeren en vloeronderhoud op iedere gewenste locatie in de regio Den Haag en onder alle mogelijke omstandigheden. We werken met verschillende reinigingsmiddelen, hulpmiddelen en apparaten die afgestemd zijn op de behoefte van uw bedrijf. Tijdens onze werkzaamheden houden we niet alleen rekening met het pand, maar ook met de werknemers. Zo zullen we in overleg met onze klanten het beste moment kiezen om personeel niet te belasten met schoonmaakwerkzaamheden. Ook heeft u geen omkijken meer naar het vloeronderhoud in uw pand in Den Haag.

Plan een persoonlijk adviesgesprek met ons in

Ook voor gespecialiseerd onderhoud van uw vloeren kunt u terecht bij Celil Bedrijfsdiensten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. Een specialist in vloeronderhoud zal ter plekke op locatie in regio Den Haag de situatie beoordelen en een passend advies uitbrengen. Neem voor dit passende aanbod contact met ons op door te bellen naar 015 310 10 77 of door een e-mail te sturen naar info@celil.nl.