CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Verf of graffiti laten verwijderen in Den Haag

Graffiti of verf laten verwijderen kunt u het beste uitbesteden aan een professional in de regio Den Haag. Wat de situatie ook is, de gespecialiseerde schoonmakers van Celil Bedrijfsdiensten weten de benodigde aanpak. Van graffiti op uw gevel tot vervelende verfresten na een verbouwing, wij zorgen ervoor dat u in een schone omgeving aan het werk kunt.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Graffiti of verf laten verwijderen in Den Haag met speciale schoonmaakmiddelen

Het verwijderen van graffiti of ongewenste verfsporen van uw pand in Den Haag is niet simpel, daarom is het verstandig om dit door een professional te laten doen. De conventionele schoonmaakmiddelen zijn namelijk niet genoeg. Ongeacht of het verfsporen zijn die achtergebleven zijn na een verbouwing of gericht vandalisme van een straatartiest op uw pand, het is belangrijk dat het wordt opgelost. Door speciale materialen en reinigingsproducten te gebruiken, wordt het laten verwijderen van graffiti en verf van uw gebouw in Den Haag een snelle klus. Daarnaast hebben wij ook oplossingen om langdurig verlost te zijn van graffiti, zoals een speciale coating. Hierdoor kan de verf zich niet hechten aan het oppervlak en ziet de ‘artiest’ zijn werk volledig wegglijden. Dit ontmoedigt het spuiten van graffiti op uw gevel.

Een maatwerk offerte voor uw schoonmaakwerkzaamheden

Als u verf of graffiti van uw gevel wilt laten verwijderen, neem dan contact met ons bedrijf in Den Haag of met de vestiging in Rotterdam, Amsterdam, Zoetermeer, Utrecht of Breda. Een van onze gespecialiseerde medewerkers komt bij uw bedrijf langs om de situatie op te nemen. Bel voor een afspraak naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail naar info@celil.nl. Wij geloven dat schoonmaakwerk áltijd maatwerk is. Na het opnemen van de schade zullen wij dan ook een offerte op maat voor u opstellen.