Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Graffitireiniging

Graffiti is vandaag de dag nog altijd een groot probleem. Nog altijd worden muren, gevels en voertuigen beklad met graffiti. Hoe gemakkelijk dat graffiti ergens opgespoten wordt, zo lastig is het verwijderen ervan.

Graffiti verwijderen

Celil weet hoe lastig het verwijderen van graffiti is. Wanneer u zelf aan de slag gaat, komt u vaak bedrogen uit. Graffiti is erg hardnekkig en u kunt dit meestal niet met een normaal reinigingsmiddel verwijderen. Daarom hebben wij speciale middelen en materialen in huis om vakkundig de graffiti te reinigen, zodat u niet zelf hoeft te gaan schrobben en boenen.
Echter kijken wij ook naar de lange termijn wanneer we het hebben over graffiti. Om ervoor te zorgen dat uw muren, gevels, etc. niet opnieuw worden beklad met graffiti, brengen wij graag een anti-graffiti-coating aan. Op deze manier maken wij niet alleen schoon, maar zorgen we er ook voor dat het schoon blijft..

Anti-graffiti coatings

Celil gebruikt anti-graffiti-coatings met nanotechnologie. De nanotechnologie verlaagt de oppervlakte energie van het gecoate materiaal. Hierdoor hechten verfproducten zich niet aan het oppervlak en krijgt de graffiti niet de gewenste vorm; dit ontmoedigt de “artiest”, hij zal zijn poging in veel gevallen vroegtijdig staken. Daarnaast heeft de anti-graffiti-coating een afstotende werking op water, olie en andere vloeistoffen. Vervuiling heeft de neiging om van het oppervlak “af te glijden”. We voorkomen er niet mee dat er graffiti geplaatst wordt, maar zorgen er wel voor dat de ondergrond minder snel vies wordt en de reiniging vergt minder schoonmaakmiddelen. Verder kunnen we de bekladding sneller verwijderen dan wanneer ze op een onbehandelde ondergrond gezet zijn.

Contact

Wilt u graag advies over graffitireiniging? Dan kunt u contact opnemen met Celil voor een vrijblijvende afspraak. Onze specialist komt altijd eerst langs om de situatie te beoordelen voordat wij u een aanbieding op maat doen.