Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Regulier schoonmaakonderhoud

Reguliere schoonmaak wordt ook wel de dagelijkse schoonmaak genoemd. Alle werkzaamheden die dagelijks gebeuren rondom schoonmaak, behoren tot het regulier schoonmaakonderhoud. Denk hierbij aan het legen van prullenbakken, schoonmaken van sanitaire ruimtes, het stoffen en stofzuigen van ruimtes en werkplekken.

Celil, dé specialist in gedragsveranderende schoonmaak.

Bij Celil geloven we namelijk dat een schone en gezonde leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Niet alleen met een opgeheven vingertje, maar ook met een hoop vrolijkheid en creativiteit bedenken we hoe we dit steeds beter kunnen doen.

Dag schoonmaak

Heeft uw bedrijf of gebouw behoefte aan dagelijks schoonmaakonderhoud? Door middel van dag schoonmaak wordt een gebouw de gehele dag schoongehouden. Gebruikers zullen zien dat het gebouw overdag wordt schoongemaakt. Afval wordt op deze manier niet meer zo gemakkelijk naast de prullenbak gegooid, maar erin. De schoonmaakmedewerkers van Celil spreken daarnaast gebruikers aan wanneer er iets op de grond gegooid wordt. Op deze manier zorgen zij voor bewustwording bij de gebruikers. Een enkele opmerking kan al heel goed werken, zo weten wij van schoonmaakbedrijf Celil uit ervaring.

Onze mensen worden hier op getraind, zodat gebruikers op een normale en menselijke manier aangesproken worden op hun gedrag. Op deze manier wordt het schoonmaken én schoonhouden van een gebouw een item bij de gebruikers.

Celil inzetten voor reguliere schoonmaak en meer schoonmaakwerk

Bij Celil weten we dat het ene bedrijf of gebouw het andere niet is. Het is belangrijk om per bedrijf en situatie te bekijken welk schoonmaakwerk er nodig is en met welke frequentie. Om deze reden hebben wij bij Celil voor iedere sector een op maat gemaakte schoonmaakaanpak.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wilt u vrijblijvend weten welke mogelijkheden voor regulier schoonmaakonderhoud er zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Celil  voor de mogelijkheden.