Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Professioneel een pvc-vloer laten schoonmaken in Den Haag

Ondanks dat de pvc-vloer een onderhoudsvriendelijke vloerbedekking is, kan het prettig zijn om deze te laten schoonmaken door een professional in bijvoorbeeld de omgeving van Den Haag. Een pvc-vloer is gemaakt van kunststof en daarom is het belangrijk om het schoonmaken te laten uitvoeren door een specialist in de regio Den Haag, met speciale reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen bevatten geen zeep, omdat deze strepen en doffe plekken kan achterlaten. Onze schoonmakers zijn hiervoor opgeleid en weten precies welke middelen nodig zijn om uw vloer schoon en glanzend te krijgen.

Behoud van uw pvc-vloer door deze regelmatig te laten schoonmaken door een specialist in de regio Den Haag

Regelmatig een diepgaande reiniging is erg belangrijk om de kwaliteit van uw vloerbedekking te behouden. Onze schoonmakers kunnen dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, zoals het stofzuigen van de vloer. Daarnaast is ook periodiek onderhoud mogelijk, zoals het laten schoonmaken van de pvc-vloer met duurzame, beschermende middelen om de bovenlaag van het pvc te behouden. Celil Bedrijfsdiensten in de regio Den Haag is niet alleen in te schakelen voor het schoonmaken van een pvc-vloer, maar ook andere ondergronden laten wij stralend achter. Denk hierbij aan:

Maatwerk voor uw hygiënemaatregelen

Wij zorgen er altijd voor dat u een totaaloplossing voor uw gehele pand ontvangt. Als er eerst opgeruimd moet worden om de vloer goed schoon te kunnen maken, dan voeren we desgewenst ook een woningontruiming uit. Schoonmaakwerk is namelijk altijd maatwerk. Neem contact op met Celil Bedrijfsdiensten door te bellen naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail met de gewenste werkzaamheden naar info@celil.nl.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wij bieden graag een totaaloplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan komen we langs om de locatie te bekijken. Hierna brengen wij een offerte op maat aan u uit voor de chemische reiniging van uw kantoor in Den Haag.