Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Professioneel vloeren laten reinigen in Den Haag

Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zijn uiteraard onmisbaar, maar het is tevens belangrijk om regelmatig professioneel uw vloeren te laten reinigen, bijvoorbeeld in uw bedrijfspand in Den Haag. Dankzij een periodieke, grondige reiniging van Celil Bedrijfsdiensten blijft de mooie uitstraling van uw vloer behouden. Dit geeft een prettig gevoel voor zowel werknemers als bezoekers. Wij bieden u net dat beetje extra!

Grondig en professioneel de vloeren laten reinigen in uw gebouw in Den Haag

De reiniging van uw vloeren wordt uitgevoerd met de beste apparatuur en schoonmaakmiddelen die passen bij de vloersoort. Zo is het belangrijk om houtvloeren ook in de was te zetten en wordt aangeraden om een pvc-vloer nooit zelf schoon te maken. Welke soorten vloeren kunt u professioneel door ons laten reinigen, bijvoorbeeld in de regio Den Haag?

Iedere soort vloer vraagt een andere aanpak en werkwijze. Bij ons bedrijf werken alleen maar vakmensen met veel kennis en ervaring, zodat uw vloer altijd perfect in orde zal zijn.

Vraag een offerte aan voor de reiniging van uw vloer

Wilt u een offerte aanvragen om professioneel uw vloeren te laten reinigen, in uw pand in Den Haag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail met uw wensen naar info@celil.nl. Wij bieden gespecialiseerde reinigingswerkzaamheden aan voor onder andere aannemers, bouwbedrijven, zakelijke ondernemers, instellingen en VvE’s.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wij bieden graag een totaaloplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan komen we langs om de locatie te bekijken. Hierna brengen wij een offerte op maat aan u uit voor de chemische reiniging van uw kantoor in Den Haag.