Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Professioneel tapijt laten reinigen Den Haag

Professioneel het tapijt in uw bedrijfspand laten reinigen door een specialist uit onder andere Den Haag is een belangrijke factor op het gebied van hygiëne. Tapijt is een prachtige en comfortabele vloerbekleding, maar is erg vatbaar voor vuil en stof. Vloeistoffen en materialen die vallen laten vlekken achter die u wellicht maar moeilijk uit de stof krijgt. Hiervoor schakelt u de schoonmaakprofessionals van Celil Bedrijfsdiensten in. Wij weten precies hoe we uw tapijt weer zo goed als nieuw krijgen.

Professioneel tapijt laten reinigen in uw kantoorpand in Den Haag

Door gebruik te maken van sterke, duurzame materialen, reinigen we professioneel het tapijt in uw bedrijfspand in Den Haag en laten we het stralen als nooit tevoren. Natuurlijk is het belangrijk om uw tapijt dagelijks schoon te maken, bijvoorbeeld door het te stofzuigen. Maar periodiek onderhoud zorgt ervoor dat de vloerbekleding lang meegaat en mooi blijft. Onze schoonmaakprofessionals hebben allemaal een opleiding genoten om op iedere gewenste locatie en onder alle mogelijke omstandigheden vakkundig onderhoud uit te voeren aan uw vloerbekleding, zoals:

Ontvang een maatwerk offerte voor uw situatie

Wilt u het tapijt in uw bedrijfspand in bijvoorbeeld Den Haag professioneel laten reinigen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail naar info@celil.nl, dan maken we een afspraak voor een bezoek op locatie. Door de situatie te beoordelen, brengen wij een offerte op maat uit voor de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wij bieden graag een totaaloplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan komen we langs om de locatie te bekijken. Hierna brengen wij een offerte op maat aan u uit voor de chemische reiniging van uw kantoor in Den Haag.