Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Geschiedenis

Binnen Celil Bedrijfsdiensten b.v. vallen de werkmaatschappijen Smart UZB bv en Grote Beer Garage bv. In totaal werken er zo’n 75 medewerkers bij Celil Bedrijfsdiensten bv. Onder leiding van de directie maakt Celil ruim 25 jaar schoon voor kleine en grote aannemers, VvE’s, Instellingen en particuliere opdrachtgevers door heel Nederland. Met trots zijn we een waardige speler in de schoonmaakbranche voor de diverse bouwbedrijven en hoofdaannemers als VvE’s, instellingen, bouw- bedrijven en particulieren. Schoonmaken doen we met plezier, maar we doen meer. Bijvoorbeeld in en uithuizen voor afbouw bedrijven, specialistische reiniging, bouwplaats hulp, diverse sloop werkzaamheden of assisteren van een timmerman in het afwerken van opleverpunten voor de opleveringsfase.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.