CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Professionele opleveringsschoonmaak in Den Haag

Na de oplevering van een nieuw pand of na afronding van een verbouwing, renovatie of groot onderhoud, zorgt een grondige opleveringsschoonmaak ervoor dat u met een schone lei begint in bijvoorbeeld Den Haag. Na een bouwschoonmaak door de specialisten van Celil Bedrijfsdiensten in onder andere Den Haag kan iedere gebruiker of bewoner direct aan de slag. Wij bieden een professionele schoonmaak na de oplevering of verbouwing van uw pand in Den Haag en zo een opgeruimde en veilige omgeving in appartementen, woonhuizen, magazijnen en op kantoor. Dat is het voordeel van de schoonmaak van uw pand in Den Haag na de oplevering ervan, of het laten schoonmaken na een verbouwing.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Dankzij een opleveringsschoonmaak een veilige werkomgeving in Den Haag faciliteren

Werkgevers willen uiteraard dat het personeel kan werken in een veilige omgeving. Dat betekent ook schone ruimtes voor werknemers om in te lunchen, naar het toilet te gaan, en nog veel meer. De gespecialiseerde schoonmakers van Celil Bedrijfsdiensten zorgen dat iedere omgeving waarin gewerkt wordt netjes verzorgd en schoon is voor gebruik. Onze schoonmakers zorgen ervoor dat het personeel zich kan concentreren op de werkzaamheden en verzekerd is van schone faciliteiten om te gebruiken. Uw personeel zal een bouwschoonmaak of opleveringsschoonmaak van uw pand in Den Haag dus zeker waarderen! Is er dus een opleveringsschoonmaak gezocht in Den Haag? Schakel ons in! Ook voor een professionele schoonmaak na de verbouwing van uw pand in Den Haag kunt u ons inschakelen. Is er dus een opleveringsschoonmaak gezocht in Den Haag of wilt u laten schoonmaken na een verbouwing? Vraag ons om hulp!

Wat houdt een opleverings- of bouwschoonmaak van uw woning in Den Haag precies in?

Deze vorm van schoonmaakwerkzaamheden heeft als doel een ruimte te reinigen zodat het gereed is voor gebruik. Dit zijn de voornaamste werkzaamheden die tijdens een bouwschoonmaak op opleveringsschoonmaak in onder andere Den Haag worden uitgevoerd:

  • Het verzamelen en afvoeren van verschillende afvalstromen
  • Het stofzuigen van de vloer en vervolgens machinaal nat reinigen van steen-, linoleum– en betonvloeren
  • Het verwijderen van cementstof op harde muren en vloeren
  • Het stofzuigen en verwijderen van vlekken bij vloerbedekking
  • Het verwijderen van mogelijke aanslag zoals lijm, stickers of kauwgom
  • Het nat reinigen van vaste elementen zoals deuren, muren en de vensterbank
  • Het wassen van glas in en rond het gebouw voor deze in gebruik wordt genomen
  • Het uitvoeren van kleine werkzaamheden in of om uw pand.
  • Het reinigen van sanitair en chroom zoals kranen, spiegels en dispensers voor een hygiënische omgeving.
  • Desgewenst voeren wij ook woningontruimingen

Schakel de hulp van schoonmaakprofessionals in voor een bouwschoonmaak of opleveringsschoonmaak in Den Haag of elders

Onze werknemers zijn in staat om alle soorten schoonmaakwerk uit te voeren die bij een opleveringsschoonmaak of bouwschoonmaak van uw pand in Den Haag horen. Hier hebben ze een intensieve opleiding voor gevolgd. Ze beschikken dus over ruime praktijkervaring en werken met professionele materialen en gereedschappen. Zo kunnen ze iedere bouwschoonmaak van uw nieuwe pand in Den Haag op professionele wijze uitvoeren met letterlijk schitterende resultaten! Schakel ons dus in als u wilt laten schoonmaken na een verbouwing in Den Haag, of als er een opleveringsschoonmaak wordt gezocht voor uw pand in Den Haag. Direct na de oplevering van uw pand in Den Haag komen wij langs voor een grondige schoonmaak.

Maak gebruik van ons professionele team

Ons team van professionele schoonmakers heeft een interne opleiding genoten, uitgevoerd door de eigenaar en directeur van Celil Bedrijfsdiensten. Met ruim dertig jaar ervaring hebben we een unieke formule ontwikkeld voor de opleveringsschoonmaak, gericht op de behoeften van al onze klanten in regio Den Haag en elders. Onze opleveringsschoonmaak beperkt zich niet tot werklocaties en bedrijfspanden in Den Haag en elders. Dankzij een opleverings- of bouwschoonmaak kunnen ook (nieuwbouw) woonhuizen in Den Haag gereed worden gemaakt. Ons team zorgt ervoor dat iedere woning op tijd schoon en aan kant is voor de nieuwe eigenaar of huurder. Is er dus een opleveringsschoonmaak in Den Haag gezocht? Schakel ons in!

Neem contact met ons op voor het laten schoonmaken van uw pand in Den Haag na verbouwing of oplevering

We leggen graag uit wat Celil Bedrijfsdiensten voor u kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een maatwerk offerte. Bel naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail naar info@celil.nl.