Opleveringsschoonmaak van Celil Bedrijfsdiensten

Een schone start o.a. voor oplevering van uw nieuwe, of bestaande locatie, na een renovatie of verbouwing is belangrijk. Een opleveringsschoonmaak kan worden uitgevoerd in verschillende woningen, appartementen, panden of ruimtes, maar dat hoeft niet alleen na de renovatie, verbouwing of oplevering te zijn.

Opgeruimde en veilige werkomgeving van en voor onze opdrachtgevers

De schoonmakers/opruimers van Celil  zorgen voor een opgeruimde en veilige werkomgeving tijdens werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat tijdens de bouwwerkzaamheden de bouwketen schoon en netjes zijn, daarom leveren wij ook keetdames die zorgen voor opgeruimde en schone schaftruimten, wc’s en diverse uitvoerdersketen op de diverse bouwplaatsen voor de diverse aannemers door heel Nederland. Dit werkt een stuk prettiger voor uw medewerkers en onderaannemers, maar dit draagt ook bij aan het overzicht en de veiligheid van de werkomgeving voor alle partijen.

Opleveringsschoonmaak is een goede basis voor dagelijks schoonmaakonderhoud

Met een opleveringsschoonmaak wordt er een goede basis gelegd voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud. De werkzaamheden die (mogelijk) uitgevoerd worden tijdens een opleveringsschoonmaak zijn:

  • Verzamelen en afvoeren van afvalstromen

  • Nat reinigen van wanden, deuren, vensterbanken en vaste inventaris
  • Stofzuigen en vervolgens machinaal nat reinigen van stenen-, lino- en gietvloeren

  • Verwijderen van cementsluier op harde vloeren en wanden

  • Verwijderen van vlekken en volledig stofzuigen van tapijten vloeren

  • Verwijderen van stickers, lijmresten en andere verstoringen
  • Glasbewassing van het gevelglas en separatieglas voor oplevering

  • Oppoetsen van mogelijke dispensers, -spiegels, -kranen en andere chromen onderdelen

Specialisten van Celil

De bovenstaande werkzaamheden van een opleveringsschoonmaak worden door de reguliere schoonmaakmedewerkers van Celil uitgevoerd. Een voor een zijn het specialisten op dit vakgebied. Deze specialisten beschikken over de benodigde opleidingen, ervaring en juiste materialen en middelen om de opleveringsschoonmaak correct uit te voeren. Alle schoonmakers en opruimers zijn intern opgeleid door de directeur en eigenaar van Celil. Celil beschikt over ruim 30 jaar ervaring. Daarnaast is Celil ook in te zetten om uw pand schoon te maken voor de oplevering aan de verhuurder of koper en uw nieuwe pand schoon te maken voor inhuizen.

Contact

Wilt u meer informatie over de opleveringsschoonmaak en de kosten hiervoor? Neem dan contact met ons op, wij maken graag samen met u een vrijblijvende offerte op maat.