CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Een marmoleumvloer in de was laten zetten in Den Haag

Een marmoleumvloer in de was laten zetten is een goede keuze wanneer u de kracht en glans van uw vloer in uw pand in Den Haag wilt behouden. Het prachtige ‘marmeren’ oppervlak straalt luxe uit, zeker als de vloerbekleding glanst na een goede schoonmaakbeurt. Een marmoleumvloer in de was zetten na een grondige schoonmaak, zorgt ervoor dat u de vloer in uw pand in Den Haag zult laten stralen. Een schone vloer geeft altijd een fijn gevoel, voor zowel werknemers als bezoekers.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Uw marmoleumvloer door specialisten in Den Haag in de was laten zetten

Een marmoleumvloer gaat een leven lang mee, mits u deze goed onderhoudt door het materiaal regelmatig in de was te laten zetten. Door de waslaag van een marmoleumvloer in bijvoorbeeld uw bedrijfspand in Den Haag regelmatig te vernieuwen, krijgen vloeistoffen en vuil geen kans om uw vloer aan te tasten. Dit zorgt ervoor dat u geen vlekken of strepen op de vloer krijgt. Het in de was laten zetten van een marmoleumvloer vraagt om een professionele aanpak van vakmensen, bijvoorbeeld in de regio Den Haag. De reinigingsspecialisten van Celil Bedrijfsdiensten zijn hier allemaal speciaal voor opgeleid en weten precies welke handelingen zij moeten uitvoeren voor het onderhouden van uw vloer, ook voor andere vloerbekleding zoals:

Een maatwerk offerte na bezoek op locatie

Heeft u een marmoleumvloer in uw pand in Den Haag die u graag in de was wilt laten zetten? Neem dan contact op met Celil Bedrijfsdiensten via 015 310 10 77 of info@celil.nl. We komen graag een keer langs op uw locatie zodat we een sluitende maatwerk offerte aan u presenteren met alle benodigde reinigingswerkzaamheden hierin verwerkt.