Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Een linoleumvloer te laten schoonmaken in Den Haag

Een linoleumvloer laten schoonmaken in uw pand in Den Haag vraagt om een speciale aanpak. Deze slijtvaste, stevige vloerbedekking wordt gemaakt van natuurlijke materialen en is dus een duurzame keuze om in uw bedrijfspand te leggen. Om de kwaliteit van een linoleumvloer te behouden, is het belangrijk om deze regelmatig te laten schoonmaken met professionele producten. Hier helpen de reinigingsprofessionals van Celil Bedrijfsdiensten u graag bij.

Duurzame materialen om een linoleumvloer in uw pand in Den Haag te laten schoonmaken

Omdat een linoleumvloer grotendeels bestaat uit natuurlijke materialen, laten wij onze professionals enkel werken met duurzame materialen. Hierdoor wordt de beschermende toplaag van het linoleum behouden en geniet u lang van een stralende vloer. Bij Celil Bedrijfsdiensten geloven wij dat een schone werkomgeving bijdraagt aan een betere sfeer op de werkvloer en verhoogde prestaties. Ook zijn wij ons ervan bewust dat ieder bedrijf anders is. Daarom brengen wij voor iedere klant een maatwerk oplossing uit om het bedrijfspand in schone en schitterende staat te houden, ook voor andere vloeren zoals:

Dienstverlening met respect voor mens en milieu

Ongeacht of u ons inschakelt om een linoleumvloer of betonvloer in uw bedrijfspand in Den Haag te laten schoonmaken, wij kiezen bij al onze werkzaamheden voor een duurzame oplossing. Wilt u meer weten over onze dienstverlening met respect voor mens en milieu? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 015 310 10 77 of info@celil.nl.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wij bieden graag een totaaloplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan komen we langs om de locatie te bekijken. Hierna brengen wij een offerte op maat aan u uit voor de chemische reiniging van uw kantoor in Den Haag.