CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Klusjesman inhuren Den Haag

De klusjesman of klusser die u via Celil Bedrijfsdiensten kunt inhuren in de regio Den Haag, weet alles van een specifiek onderwerp. Zij zijn dan ook op een breed gebied inzetbaar. Dit kan incidenteel van pas komen, bijvoorbeeld bij een tijdelijke afwezigheid van een vast persoon of in een drukke periode ter ondersteuning. Ook kunt u een allround klusjesman inhuren op locaties in Den Haag waar geen vaste klusser, huismeester of conciërge aanwezig is. De helpende handjes van Celil Bedrijfsdiensten zijn snel inzetbaar en zeer veelzijdig met een hoge flexibiliteit. Ook is het mogelijk om de aanwezige facilitair manager te ondersteunen in de werkzaamheden.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Een klusjesman inhuren voor incidentele reparaties of structureel onderhoud in Den Haag

Het werk van een facilitair manager houdt nooit op. Er zijn altijd wel kleinere reparatiewerkzaamheden of -klussen die uitgevoerd moeten worden, maar deze worden door andere prioriteiten op de lange baan geschoven. Zo kunnen reparaties en onderhoud zich opstapelen. Pak het snel en effectief aan door het inhuren van een tijdelijke klusser of een vaste klusjesman voor uw pand in de regio Den Haag. Zo blijft er geen karwei meer liggen.

Schakel handige handen in voor uiteenlopende klussen

Er zijn vaak kleine werkzaamheden die afwijkende kennis en expertise vereisen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het reinigen van de vloerbedekking
  • Het installeren van inbraakbeveiliging
  • Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van verf
  • Het installeren en vervangen van lichtpunten
  • Het repareren en plaatsen van hang- en sluitwerk

De klussers die u bij ons kunt inhuren zijn allround inzetbaar met een ruime ervaring in diverse karweitjes in en rond ieder pand in bijvoorbeeld Den Haag. Ze komen op locatie langs en pakken direct iedere klus op. Deze kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden zullen samen een groot verschil maken. Uiteraard beschikken onze handige allround klussers over alle materialen en gereedschappen die vaak ontbreken op de locatie in bijvoorbeeld Den Haag.

De extra handjes maken tijd vrij voor andere zaken

Er is altijd meer te doen dan er mankracht aanwezig is. Besteed kleine klussen, onderhoud en reparaties aan uw bedrijfspand in Den Haag voortaan uit aan een klusser die u kunt inhuren via Celil Bedrijfsdiensten. Zo houdt u tijd over voor andere verplichtingen. Onze professionals werken zelfstandig op basis van de opdrachtomschrijving. Er zijn veel meer mogelijkheden met het inhuren van onze klusjesmannen in de regio Den Haag dan we hier kunnen opsommen. Neem daarom gerust contact met ons op, dan bekijken we welke oplossing het beste aansluit op uw situatie. Tijdelijk of vast, ondersteunend of zelfstandig – onze handige huismeesters staan altijd voor u klaar!