Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Klusjesman service van Celil

Een handyman van Celil is vaak een allrounder die erg van pas kan komen. Heeft u geen vaste conciërge, huismeester of klusjesman in dienst? Of bent u op zoek naar tijdelijke vervanging of extra handen? Celil verzorgt uw reparaties en onderhoud met onze handyman services. De huismeesters van Celil nemen u het kluswerk graag uit handen en kunnen daarnaast ook fungeren als ondersteuning van uw facilitair manager.

Van kleine reparaties en onderhoud op locatie tot vaste kracht.

U kent het wel. Kleine reparaties, klusjes of bepaald onderhoud wordt soms snel vergeten waardoor u in een korte tijd een berg werk moet verzetten als facilitair manager. Dankzij de inzet van een huismeester of klusjesman van Celil kunnen deze klusjes snel worden opgepakt en opgelost.

Soms gaat het over kleine reparaties op locatie die uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan werkzaamheden als vervangen van lichtbronnen, stuc en schilderwerk of hang en sluitwerk als het aanbrengen van inbraak beveiliging. Een klusjesman van Celil is een professionele klusser die u op locatie kan ondersteunen met kleine reparaties en onderhoud waar u zelf niet aan toekomt of niet het juiste gereedschap voor heeft.

Met onze klusjesman services nemen wij u het werk uit handen

Kunt u ook wel een handyman gebruiken die de handen uit de mouwen steekt zodat u meer tijd over heeft voor andere zaken? Wij van Celil nemen u graag wat werk uit handen.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze services of wilt u meer informatie over wat onze klusjesmannen voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij bepalen graag samen met u welke werkzaamheden onze huismeester voor u kan verzorgen en of u deze voor een lange of korte tijd nodig heeft.