CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Kantoren laten schoonmaken in Den Haag

Kies ervoor om uw kantoren te laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf in regio Den Haag. Bij Celil Bedrijfsdiensten werken we vanuit de visie dat we dankzij een schone omgeving tot betere prestaties komen. Daarom vinden wij de dagelijkse reiniging van ruimtes erg belangrijk. Dit creëert ook een stukje bewustwording bij uw werknemers om de ruimtes fris te houden. Op subtiele wijze wordt uw personeel gestuurd om bij te dragen aan een schone werkomgeving. Dit is erg belangrijk, dus de schoonmaak van uw kantoren kunt u het best overlaten aan ons schoonmaakbedrijf in Den Haag. Ook als u andere ruimtes dan kantoren wilt laten schoonmaken in uw pand in Den Haag of elders, staan wij voor u klaar.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Vakmensen inschakelen om uw kantoren te laten schoonmaken in Den Haag

Bij ons schoonmaakbedrijf in Den Haag hebben we alleen ervaren vakmensen en professionals in dienst die bij de schoonmaak van kantoren het maatwerk leveren dat u nodig heeft. Onze reinigingsprofessionals kunnen continu aanwezig zijn in uw pand om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is het ook mogelijk om ons schoonmaakbedrijf periodieke klussen uit te laten voeren, zoals het schoonmaken van de vloer of glasbewassing bij kantoren in Den Haag. We bespreken samen met u of de facilitair manager aan welke werkzaamheden behoefte is en maken op basis hiervan een plan op maat. Zo wordt de schoonmaak van uw kantoren in Den Haag zeker een succes. Daarom kunt u het best uw kantoren laten schoonmaken door Celil Bedrijfsdiensten, gevestigd in onder andere Den Haag.

Maak een afspraak voor de schoonmaak van uw kantoren in Den Haag

Wij komen graag de situatie op locatie beoordelen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen bij de schoonmaak van uw kantoren in Den Haag. Neem contact met ons op door te bellen naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail naar info@celil.nl. Nadat ons schoonmaakbedrijf is langsgekomen werken we een maatwerkofferte voor u uit voor het laten schoonmaken van uw kantoren in bijvoorbeeld Den Haag.