Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Glasbewassing services van Celil

Glasbewassing is het wassen van ramen. We kunnen voorstellen dat u ramen wassen van een groot pand liever uitbesteedt. Celil verzorgt maatwerk voor glasbewassing. Het reinigen van de ramen van uw pand zal door de professionele glazenwassers van Celil netjes worden gedaan. De glazenwassers van Celil komen op plekken waar men met een ladder niet bijkomt en wassen alle ramen zonder strepen achter te laten.

Uw pand is uw visitekaartje

Uw pand is uw visitekaartje, maar ook die van Celil! Wij van Celil weten dat. Graag helpen wij u de binnenkant en ook de buitenkant netjes schoon te houden. Schone ramen horen zeker bij deze reinigingswerkzaamheden. Celil beschikt over de juiste materialen en middelen om op de juiste wijze de glazenbewassing uit te voeren. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing, zoals de inzet van een hoogwerker of telescoopsteel. Celil verzorgt de glasbewassing van uw pand zodat u kunt genieten van een schoon uitzicht.
Celil biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd voldoen aan de kwaliteit die is afgesproken. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand een representatieve uitstraling. De glazenwassers van Celil zijn gecertificeerd en werken veilig. Samen met u stellen wij een plan op maat op voor uw locatie(s), waarna we starten met inmeten van het glas. Wij adviseren u ook vrijblijvend over het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen, houtwerk en separatieglas.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wilt u advies over glasbewassing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbieding doen.