CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

De glazenwasser in Den Haag met lage tarieven

Een glazenwasser zorgt er tegen lage tarieven voor dat de vensters van uw pand in regio Den Haag hun functie niet verliezen. Wanneer vensters dusdanig vervuild zijn dat het niet meer mogelijk is om door de ruiten van uw pand in Den Haag te kijken, is het bezoek van de ramenlapper al te lang uitgesteld. Het ziet er ook niet netjes uit voor zowel het personeel als voor de klanten die langs komen lopen. Bij panden die voorzien zijn van grote ramen en veel glas is het praktisch om deze te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Celil Bedrijfsdiensten biedt onze glazenwasser met lage tarieven op maat voor bedrijven rondom Den Haag. Onze ervaren glazenwassers zullen snel en efficiënt te werk gaan om alle ruiten van het pand in Den Haag weer helemaal glanzend schoon te maken, op basis van moderne methoden en tijdloze expertise tegen scherpe tarieven. We hebben de apparatuur om op plaatsen te komen die met een ladder niet bereikbaar zijn, wat leidt tot een streeploos resultaat. Daarom kiest u voor dé ramenlapper in regio Den Haag.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Een glazenwasser met een grondige aanpak en lage tarieven in Den Haag

Een mooi gereinigd bedrijfspand in Den Haag is uiteraard van belang voor de ondernemer, maar zeker ook voor ons als ramenlapper! Want wij zien graag tevreden klanten met een mooi gebouw in de regio Den Haag dat professionaliteit en kwaliteit uitstraalt na onze kwalitatieve diensten. Als de binnenzijde van de locatie netjes en opgeruimd moet zijn, vinden wij dat een schone buitenzijde ook zeker niet mag ontbreken! Denk aan glanzend schone ramen van de begane grond tot aan de hoogste verdieping dankzij onze ramenlapper die actief is in de regio Den Haag.

Het is niet altijd eenvoudig om bij een groot en hoog gebouw de ramen te wassen. Op basis van onze jarenlange ervaring vinden onze glazenwassers echter altijd een oplossing voor uw pand in Den Haag die past binnen de tarieven. Zo kunnen we met een telescoopbuis al veel lastige plekken bereiken, maar het is ook mogelijk om een hoogwerker in te zetten. Met gerichte werkzaamheden zorgen we dat ieder gebouw in de wijde omgeving van Den Haag er weer prachtig uitziet!

Een goed resultaat begint met nauwkeurige planning

Bij Celil Bedrijfsdiensten denken we als glazenwasser niet alleen in schone ramen in uw pand in bijvoorbeeld Den Haag, maar bieden we complete oplossingen voor alle schoonmaakwerkzaamheden, tegen lage tarieven. Het is onze uitdaging om voor iedere opdrachtgever een maatwerkoplossing te bieden, zodat uw gebouw er weer helemaal als nieuw uitziet. Onze glazenwassers en ramenlappers hebben een gedegen opleiding genoten inclusief interne training, waardoor wij beschikken over vakmensen die tegen voordelige tarieven de ruiten van uw pand in Den Haag reinigen. Zij werken met kwaliteitsmiddelen met de juiste certificatie voor een betrouwbaar resultaat, waarbij we veel aandacht besteden aan een veilige werkomgeving. In overleg met de opdrachtgever wordt een plan opgesteld voor het pand of meerdere panden, waarna we de vensters inmeten. Naast de diensten van onze glazenwassers adviseren we u ook over de reiniging en het onderhoud van houtwerk, kozijnen en glas in het gebouw in bijvoorbeeld Den Haag; ook tegen lage tarieven.

Wij komen langs op locatie voor een maatwerk offerte

Meer weten over de tarieven voor onze glazenwassers en alle mogelijkheden die Celil Bedrijfsdiensten biedt op het gebied van glazenwasser in de regio Den Haag? Plan dan een afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze ramenlapper komt graag langs op uw locatie in bijvoorbeeld Den Haag, om de benodigde werkzaamheden te bepalen. Vervolgens brengen we een maatwerk offerte uit. Bel dus naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail naar info@celil.nl.