Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Gevelreiniging

Uw pand of gebouw is het visitekaartje van uw organisatie. Het is daarom essentieel dat de buitenkant van uw gebouw een nette en verzorgde uitstraling heeft. Een bedrijfspand dat een vervuilde gevel heeft met aanslag als roet, mos of graffiti, laat geen goede indruk achter. Zorg er daarom voor dat u tijdig de gevel van uw pand laat reinigen.
Uw pand wordt continu blootgesteld aan diverse weertypen. Het is daarom logisch dat u dit op een gegeven moment gaat zien aan het uiterlijk van uw pand. Wanneer u tijdig onderhoud pleegt door middel van gevelreiniging, zult u zien dat dit ook ten goede komt aan de levensduur van uw pand.

Gevelreiniging door de specialisten van Celil

Celil heeft specialisten in dienst die gevelreiniging op zich nemen. Deze specialisten zijn speciaal opgeleid en getraind om gevelreiniging, gevelonderhoud en gevelrenovatie uit te voeren. Zij hebben de kennis en ervaring om veilig, snel en efficiënt al het vuil, graffiti en andere bekladding van uw gevel te verwijderen. Dat is waar Celil voor staat! Een dienst van Celil die bovendien onder aansturing staat van de directeur die snapt waar u, óf de klus, behoefte aan heeft.

Verschillende technieken voor gevelreiniging

Er zijn meerdere technieken voor het reinigen van gevels. Elke techniek werkt bij een ander type vervuiling of aanslag. Denk hierbij aan reinigen met stoom, chemisch reinigen of met lagedruk en milieuvriendelijk. Wij komen eerst langs om te inventariseren welke techniek geschikt is voor uw project. Daarna maken we een aanbieding op maat.

Onderhouden of bijhouden is beter dan wachten totdat er calamiteiten ontstaan.

Het voorkomen van het vuil worden van uw pand is beter dan reinigen. Om deze reden is onderhoud erg belangrijk. Celil adviseert daarnaast ook om de gevels te impregneren of een gevelcoating aan te brengen. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw pand in goede staat blijft. Daarnaast levert het ook nog eens een besparing op in de schoonmaak- en mogelijk reparatiekosten wanneer u gevelreiniging moet uitvoeren.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wilt u graag advies, gevelreiniging of gevelonderhoud? Dan kunt u contact opnemen met Celil voor een vrijblijvende afspraak. Onze specialist komt altijd eerst langs om de situatie te beoordelen voordat wij u een aanbieding op maat doen.