CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Gevelreiniging in Den Haag

Het belang van goede gevelreiniging van uw pand in regio Den Haag wordt vaak onderschat. Het bedrijfspand is vaak de eerste kennismaking met een organisatie, het is dus van belang om een goede indruk te maken. Daarom moet de buitenzijde van het pand er netjes en verzorgd uitzien. Door weerselementen en andere invloeden zal ieder gebouw na verloop van tijd vervuild raken met aanslag zoals mos, roetaanslag of graffiti. Dit geeft geen fraai beeld van de werkzaamheden die binnen plaatsvinden. Daarom is periodieke gevelreiniging door een gespecialiseerde gevelreiniger van belang voor iedere onderneming, bijvoorbeeld in de regio Den Haag.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Waarom gevelreiniging nodig is: vervuiling komt van vele kanten in Den Haag

Regenwater bestaat niet alleen uit schoon water. Er zit ook vuil in dat zich na verloop van tijd gaat hechten aan de buitenzijde van het bedrijfspand. Daarnaast zorgt luchtvervuiling door verkeer voor een vieze laag roet op gebouwen in de omgeving. Groene aanslag van mos is ook een veelvoorkomend probleem. En die grote wanden van het pand zijn helaas vaak zeer aantrekkelijk voor graffiti- ‘artiesten’ die ongevraagd de muren bekladden. Kortom, vervuiling ligt altijd op de loer.

Gespecialiseerde gevelreiniging

Celil Bedrijfsdiensten is werkzaam in de regio Den Haag en heeft gespecialiseerde gevelreinigers in dienst die zich specifiek hebben toegelegd op gevelreiniging. Deze professionals hebben een speciale opleiding genoten om gevels intensief te reinigen, te onderhouden en renovatiewerken ten uitvoer te brengen. Ze beschikken over de benodigde ervaring en expertise om natuurlijk vuil, vervuiling vanuit de omgeving, directe aantasting door personen zoals graffiti en andere vormen van vervuiling volledig te verwijderen. Celil Bedrijfsdiensten biedt niet alleen schoonmaakwerkzaamheden aan; wij denken met de klant mee om te voldoen aan alle behoeften van de klant, zoals het aanbrengen van beschermende coatings.

Hoe gaat een gevelreiniger te werk bij uw pand in bijvoorbeeld Den Haag?

Er is niet één juiste methode om gevels te reinigen; voor iedere vorm van aanslag of vuil wordt de juiste aanpak gekozen. Er zijn verschillende methoden die onze gevelreinigers voor de reiniging van uw pand in Den Haag gebruiken, zoals:

We kiezen afhankelijk van de behoefte de meest effectieve methode. Daarbij houden we uiteraard rekening met het milieu.

Waarom preventieve reiniging van belang is

Voorkomen is beter dan genezen, dit gezegde kennen we allemaal. Dat geldt ook voor reinigingswerken bij bedrijfspanden. De beste preventieve methode voor een gebouw is volgens onze specialisten het aanbrengen van een coating of de gevel impregneren. Dit beschermt langdurig de buitenzijde van het pand tegen diverse vormen van vervuiling en aanslag. De beschermende laag zorgt ervoor dat er minder vaak schoonmaakwerkzaamheden nodig zijn en ook schade kan hiermee voorkomen worden. Met preventieve maatregelen kan er op termijn veel bespaard worden op kosten voor onderhoud of reparatie.

Een maatwerk offerte voor onze diensten als gevelreiniger

Voor meer informatie over de reiniging en het onderhoud van gevels kunt u contact opnemen met onze gespecialiseerde gevelreinigers in Den Haag. Er zal een expert op het gebied van gevelreiniging op bezoek komen bij uw pand in regio Den Haag om een evaluatie uit te voeren. Vervolgens zullen we een maatwerk offerte opstellen voor de benodigde werkzaamheden. Bel naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail naar info@celil.nl.