CleancoCleanco

Online schoonmaakmaterialen

Via onze website kunnen klanten een breed assortiment vinden aan schoonmaakmiddelen en reinigingsmaterialen. Dit betreft hoogwaardige producten die geschikt zijn voor professioneel gebruik zodat de klus direct goed geklaard wordt.

Dagelijkse reiniging

Er zijn veel kleine werkzaamheden die samen de dagelijkse reiniging vormen, ofwel het reguliere schoonmaakonderhoud. Onder deze werkzaamheden vallen bijvoorbeeld stofzuigen en stof afnemen op diverse locaties zoals kantoren inclusief afvalemmers legen, en ook het reinigen van sanitair in de keuken of het toilet.

Schoonmaken doen we niet alleen

Celil werkt vanuit de visie dat een schone omgeving die gezond is om in te werken tot betere prestaties leidt bij mensen én iedereen een beter gevoel geeft. Door gebruik te maken van een positieve instelling en vooruitstrevende ideeën doen we ons best om niet alleen de omgeving schoon te maken, maar om deze ook schoon te houden!

Continue reiniging

Schoonmaakwerken kunnen periodiek uitgevoerd worden, dagelijks of continue. Zo kunnen we schoonmakers de hele dag door laten reinigen op een locatie die altijd netjes en schoon zal zijn. Andere aanwezigen in het pand kunnen onze reinigingsspecialisten aan het werk zien, en dat heeft weer een goede invloed op andere gebruikers. Afvalresten komen eerder in de afvalbak terecht en niet langer ernaast. Daarmee hebben onze specialisten een voorbeeldfunctie bij uw werknemers, en sturen op subtiele wijze het personeel naar een meer bewuste manier om met afval om te gaan. Wij trainen onze schoonmaak professionals om de dialoog aan te gaan met omstanders en gebruikers, om zo schoonmaken én schoonhouden tot een standaard onderdeel te maken bij alle betrokken partijen.

Schoonmaakwerk is altijd maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Dat geldt voor de constructie, de inrichting en voor de gebruikers. Daarom kijken de specialisten van Celil als eerste naar de specifieke kenmerken van de onderneming en de locatie, zo kunnen we onze dienstverlening op maat afstemmen op de behoeften van de opdrachtgever. Denk aan de materialen die we gebruiken, hoe vaak schoonmaken nodig is en hoe we gebruikers van de locatie zoveel mogelijk kunnen ontlasten.

Plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek. We leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn en zullen een passend aanbod uitbrengen.

Graffiti verwijderen

Er zijn straatartiesten die prachtige kunstwerken maken op locaties waar dat toegestaan is. Helaas leidt graffiti ook tot veel overlast waar ondernemers vaak hinder van ondervinden. Met een spuitbus een muur bekladden is een koud kunstje, om dit weer schoon te maken is een ander verhaal…

Reiniging graffiti

De meeste graffiti is niet te verwijderen met conventionele schoonmaakmiddelen. Zelfstandig proberen om deze vervuiling te bestrijden loopt vaak op niets uit, of kan zelfs het probleem verergeren. Celil maakt gebruik van speciale materialen en reinigingsproducten om graffiti te verwijderen op vakkundige wijze. Daarnaast bieden we ook oplossingen aan om langdurig verlost te zijn van graffiti door een speciale coating aan te brengen.

Coating tegen graffiti

De grootste trekpleister voor een vandaal met een verfspuitbus is gelegenheid. Met een speciale coating op basis van nano-technologie kan Celil vandalisme ontmoedigen. Deze coating voorkomt dat verf zich kan hechten aan oppervlakken zoals muren en gevels. Dat geldt overigens ook voor olie, water en andere soorten vloeistof. Vuil glijdt als het ware van het oppervlak. Graffiti kan nooit helemaal worden voorkomen, het probleem wordt wel aanzienlijk minder met een anti graffiti coating, en de behandelde elementen zullen eenvoudiger te reinigen zijn.