Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Onze Diensten

Celil werkt vanuit de visie dat een schone omgeving die gezond is om in te werken tot betere prestaties leidt bij mensen én iedereen een beter gevoel geeft. Door gebruik te maken van een positieve instelling en vooruitstrevende ideeën doen we ons best om niet alleen de omgeving schoon te maken, maar om deze ook schoon te houden!

De specialisaties van Celil

service-3

Opleverings-
schoonmaak

Bouwhulp

Verkeersregelaar

Specialistisch vloeronderhoud

service-1

Glasbewassing

service-6

Gevelreiniging

Klusjesman service

Graffiti laten verwijderen

Specialistische schoonmaak

Van vloeronderhoud tot grafittireiniging, en van gevelreiniging tot glasbewassing. Celil is het adres voor alle schoonmaak diensten.

Reguliere schoonmaak

Celil is expert op het gebied dagelijkse schoonmaak van kantoren en gebouwen.

Opgeruimde en veilige werkomgeving van en voor onze opdrachtgevers

De schoonmakers/opruimers van Celil  zorgen voor een opgeruimde en veilige werkomgeving tijdens werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat tijdens de bouwwerkzaamheden de bouwketen schoon en netjes zijn, daarom leveren wij ook keetdames die zorgen voor opgeruimde en schone schaftruimten, wc’s en diverse uitvoerdersketen op de diverse bouwplaatsen voor de diverse aannemers door heel Nederland. Dit werkt een stuk prettiger voor uw medewerkers en onderaannemers, maar dit draagt ook bij aan het overzicht en de veiligheid van de werkomgeving voor alle partijen.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wilt u meer informatie over de onze diensten en de kosten hiervoor? Neem dan contact met ons op, wij maken graag samen met u een vrijblijvende offerte op maat.

015 310 1077

info@celil.nl