CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Chemisch reinigen in Den Haag

Chemisch reinigen is een van de meest hygiënische manieren om in uw pand in bijvoorbeeld Den Haag schoon te maken. Het betekent dat er een oplosmiddel wordt gebruikt tijdens het reinigen waarmee het oppervlak volledig ontvet en vuilvrij wordt. Bij Celil Bedrijfsdiensten weten we precies welke oppervlakken gebaat zijn bij speciale reinigingsmiddelen. Door chemisch te reinigen maken wij uw pand in Den Haag of elders helemaal fris en schoon. Chemische reiniging voor uw kantoor in Den Haag is dus een ideale oplossing.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Chemisch reinigen is geschikt voor alle gebouwen in bijvoorbeeld Den Haag

Een chemische reiniging is vooral geschikt voor oppervlakken die intensief worden gebruikt, wat bijvoorbeeld geldt voor uw kantoor in Den Haag. Denk hierbij aan vloeren en bureaus, maar ook sanitair. Zeker voor vloeren is chemisch reinigen een goede manier van onderhoud in verschillende bedrijfspanden in Den Haag. Door periodieke chemische reiniging uit te voeren in uw kantoor in Den Haag is de slijtage een stuk minder en heeft uw vloer dus een langere levensduur. Hoewel chemisch reinigen een effectieve reinigingsmanier is, vinden wij het bij Celil Bedrijfsdiensten in onder andere Den Haag ook belangrijk om rekening te houden met mens en milieu. Daarom zorgen we altijd voor duurzame oplossingen, ook bij het chemisch reinigen van oppervlakken in uw pand in bijvoorbeeld Den Haag. Ook het meubilair in uw kantoor in Den Haag of elders kan met chemische reiniging schoongemaakt worden. Dit is ook ideaal tijdens een opleveringsschoonmaak voor uw pand in Den Haag.

Een offerte voor een chemische reiniging van uw kantoor in Den Haag

Wij bieden graag een totaaloplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via 015 310 10 77 of info@celil.nl, dan komen we langs om de locatie te bekijken. Hierna brengen wij een offerte op maat aan u uit voor de chemische reiniging van uw kantoor in Den Haag.