CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Een betonvloer laten schoonmaken in Den Haag

De betonvloer laten schoonmaken laat u het best over aan een professional, bijvoorbeeld in de regio Den Haag. Het is namelijk afhankelijk van de betonsoort en eventueel de coating welke reinigingsmiddelen het mooiste resultaat zullen hebben. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen die jarenlange ervaring hebben met het schoonmaken van betonvloeren en het laten stralen van diverse panden in Den Haag en wijde omgeving.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

Zo kunt u een betonvloer in Den Haag of omgeving laten schoonmaken

Naast dagelijks onderhoud van uw betonvloer is het ook belangrijk om de betonvloer van uw pand in Den Haag periodiek grondig te laten schoonmaken. Tijdens dit periodieke onderhoud wordt het beton eerst grondig gereinigd met speciale oplosmiddelen. Hierdoor worden oneffenheden, vlekken en andere smetten verwijderd. Na het schoonmaken van de betonvloer kunt u ervoor kiezen om de vloer te laten impregneren of beschermen. Deze laag beschermt tegen intrekkend vuil en vloeistoffen. Daarna kunnen onze professionals het dagelijkse onderhoud voor u uitvoeren, ook aan andere vloerbekleding zoals:

Heeft u een nieuwe betonvloer laten leggen of heeft uw pand in bijvoorbeeld Den Haag een volledige renovatie achter de rug? Laat dan een bouwschoonmaak uitvoeren voor een frisse start.

Kies voor een maatwerkoplossing met een schitterend resultaat

Wilt u de betonvloer van uw bedrijf in Den Haag of elders professioneel laten schoonmaken? Wij zorgen altijd voor een totaaloplossing op maat die tot een schitterend resultaat leidt. Neem contact met ons op door te bellen naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail naar info@celil.nl. Dan maken we een afspraak om op locatie langs te komen en de situatie te beoordelen. Daarna brengen wij een maatwerk offerte voor de reinigingswerkzaamheden uit.