Vragen of hulp nodig?

Bel direct : 015 310 1077
Kantoor: Maandag t/m vrijdag : 8:00 – 17:00

Openingstijden

Telefoon: Maandag t/m vrijdag : 6:00 – 18:00
Bij calamiteiten: 24/7 bereikbaar op 06 53 52 44 29

Uw bedrijfspanden laten schoonmaken in Den Haag

Wilt u uw bedrijfspanden op een professionele manier laten schoonmaken door een expert die ook in Den Haag actief is? Schakel dan Celil Bedrijfsdiensten in. Onze ervaren specialisten voeren op een vakkundige manier alle voorkomende schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit. Ze werken altijd met professionele middelen en weten precies hoe ze het werk het best kunnen uitvoeren. Onze specialisten maken altijd in overleg met u een plan van aanpak, zodat u weet waar u aan toe bent.

Verschillende bedrijfspanden kunt u laten schoonmaken door de specialist in Den Haag

Bedrijfspanden kunnen natuurlijk heel verschillend zijn. Dit heeft als gevolg dat ook de manier waarop de panden worden schoongemaakt, verschillend kunnen zijn. Een kantoorpandwaar klanten en zakenrelaties worden ontvangen, moet er vooral schoon en netjes uitzien, en een fabriekspand moet netjes opgeruimd zijn en de machines moeten schoon zijn om veilig mee te kunnen werken. Maar er zijn ook overeenkomsten. Zo moet in alle gevallen de vloer er netjes en schoon uitzien. Voor het schoonmaken van alle bedrijfspanden hebben wij een specifieke aanpak, elk met eigen diensten. Zo zorgen wij ervoor dat u uw werk op de juiste manier kunt uitvoeren. Dit doen wij in nauw overleg met u, zodat uw werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen doorgaan, ook tijdens het schoonmaken van uw bedrijfspanden in Den Haag of ergens anders in Nederland.

Neem contact met ons op om afspraken te maken

Wilt u net als vele andere bedrijven ook uw bedrijfspanden in Den Haag of elders laten schoonmaken? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we u het best kunnen helpen. Hiervoor belt u naar 015 310 10 77 of stuurt u een e-mail naar info@celil.nl.

Celil Flexibel in Duurzaamheid

Bij Celil geloven we dat een schone, gezonde en veilige leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt. Daarom maken wij schoon én zorgen we dat we het samen schoon houden.

Contact

Wij bieden graag een totaaloplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via onderstaand formulier, dan komen we langs om de locatie te bekijken. Hierna brengen wij een offerte op maat aan u uit voor de chemische reiniging van uw kantoor in Den Haag.