CleancoCleanco

Respect voor mens en milieu

Schoon werken is duurzaam werken

Maatwerk offerte

Op basis van de benodigde werkzaamheden

Afspraak op locatie

Om de benodigde werkzaamheden te bepalen.

 

Anti-graffiticoating laten aanbrengen in Den Haag

Een anti-graffiticoating laten aanbrengen op uw pand in Den Haag is dé oplossing voor bedrijven die geteisterd worden door ‘straatartiesten’. De meeste graffiti is niet eenvoudig te verwijderen met reguliere schoonmaakmiddelen en vereisen dus een specialistische aanpak. Dit is een kostbare zaak voor ondernemers. Daarom geven we bij Celil Bedrijfsdiensten de mogelijkheid tot het laten aanbrengen van een anti-graffiticoating.

 

Heeft u vragen? Bel ons even op:

015 310 10 77

Wij staan elke werkdag voor u klaar

Ma t/m Vrij 8:00 – 17:00

Advies nodig? Stuur een mail:

info@celil.nl

De werking van een anti-graffiticoating die u kunt laten aanbrengen in Den Haag

Deze garantie bestaat helaas nooit. Het laten aanbrengen van een anti-graffiticoating geeft geen garantie dat uw gevel of de ramen van uw pand in Den Haag niet meer aantrekkelijk zullen zijn voor straatartiesten. Maar het wordt in ieder geval wel moeilijker voor ze gemaakt. De coating zorgt er namelijk voor dat de verf niet aan de oppervlakte kan hechten, waardoor het ‘kunstwerk’ meteen van de muur of het raam afglijdt. Daarnaast is de oppervlakte ook veel eenvoudiger te reinigen zodat er snel opgetreden kan worden.

Laat uw graffitiprobleem goed aanpakken

Ondervindt u veel hinder van straatartiesten die uw gevel gebruiken om graffiti aan te brengen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 310 10 77 of stuur een e-mail met uw probleem naar info@celil.nl. Dan komen we graag op locatie de situatie beoordelen en een plan van aanpak maken. U schakelt onze professionals in om de graffiti te laten verwijderen, waarna we een anti-graffiticoating aanbrengen op uw pand in Den Haag.